Fight Of Characters RO
Bine ati venit pe FOCSRO, daca doriti sa vedeti tot continutul forum-ului va rugam sa va faceti cont, daca nu aveti deja unul.


Find your own FOC-ing style.
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Regulile Turneului (Cititi)

Go down 
AuthorMessage
SloCketYoUzOlE
Professional FOC-er
Professional FOC-er
SloCketYoUzOlE

Posts : 67
Join date : 2011-02-25
Age : 24
Location : jud. Valcea

Regulile Turneului (Cititi) Empty
PostSubject: Regulile Turneului (Cititi)   Regulile Turneului (Cititi) EmptySun Aug 12, 2012 9:40 am

Dupa cum vedeti este timpul pentru un nou turneu. Echipele vor fi formate din cate 4, 3, 2, 1 membrii/u, totul depinzand de categoria pe care veti alege sa participati.
-Meciurile se vor stabili aleator, castigatorii se vor stabili dupa regula 2 din 3 ( daca sunt castigate 2 meciuri consecutive, al 3-lea nu mai este necesar). Vor fi decat maxim 2 referees, 1 singur, in caz ca au loc 2 meciuri simultan. Replay-urile/print screen-urile cu meciurile jucate vor fi postate pe forum.
-Fiecare echipa trebuie sa aibe un capitan(acesta va lua toate deciziile referitoare la meciurile din tournament pentru echipa lui,ex:retragerea din turneu,renuntarea intr-un meci;cat si datoria de a strange toti membrii atunci cand este nevoie sa joace meciul stabilit).
-Fiecare echipa are dreptul la maxim 1 rezerva(capitanul nu poate fi inlocuit).
-Daca unuia dintre jucatori ii da eroare in timpul jocului/probleme cu netul/i se arde sursa sau mai stiu eu ce,jocul va fi rejucat la cererea echipei in cauza.Pentru a fi siguri cel care va fi ghinionistul care va primi eroare(cel mai des intalnit lucru pe garena) trebuie sa ne ofere un printscreen.Exceptie fac cazurile in care arbitrii decid ca una dintre echipe castiga categoric.


Regulile meciului: Toate meciurile sunt RANDOM, nu este permisul furtul de bosi si nici atacatul in timp ce este la boss. Nu sunt permise potiunile de viata. Daca caracterele NU sunt echilibrate, la cererea echipei aflate in dezavantaj si acceptarea echipei adverse meciul se va rejuca inca o data (se poate cere MAXIM 1 data).


Pentru a va inscrie trebuie sa scrieti numele coechipierilor, al echipei si al capitanului.

P.S.: Un singur jucator se poate inscrie la MAXIM 3 categorii. Daca o echipa va intarzia si nu va avea destui membrii la data stabilita sa joace, i se va acorda o amanare(1 singura), daca acea echipa nu va fi gata nici pentru a 2-a sansa, atunci va fi descalificata FARA DISCUTIE.
Back to top Go down
View user profile http://www.garenaplanet.info
 
Regulile Turneului (Cititi)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Fight Of Characters RO :: FocRO :: Tournament 2012-
Jump to: