^TeRrOrOfDeAtH^ KING

Posts: 201 Join date: 2010-12-22 Age: 17 Location: Craiova
 | Subject: Re: Urmatorul Turneu ! Sat Jan 14, 2012 10:57 pm | |
| Eu sunt de parare ca Dark a facut turneul doar ca sa joace meciul cu mine( sa nu intelegi ca ma laud sau ceva ) .A zis ca cine nu intra la ora respectiva e descalificat pe loc ,ca el nu ii asteapta pe altii.De cand a inceput sa fie printre cei mai buni la FOCs i s-a urcat la cap.Acum se crede cel mai bun si pe toti ceilalti ii considea niste ratati."Dupa ce ia batut pe toti" cum zice el acum nu mai joaca FOCs,a lasat si forumul,implicit si turneul.Ce a facut el nu a fost un turneu,mai degraba un maraton pe 3 zile in care cei ce erau prezenti in ziua respectiva se calificau automat ,de aceea jucatori mai slabi s-au calificat pe nedrept. E pacat ca acest forum la care Rebirth si cu mine ne-am muncit nu mai e populat.Chiar si cand era, nu multi si-au oferit suportul pentru a face un turneu cum trebuie. _________________ Sorry to disappoint you,but I'm the primera . |
|
Mire94 Kings

Posts: 84 Join date: 2011-06-30 Age: 14 Location: Timisoara
 | Subject: Re: Urmatorul Turneu ! Sat Jan 14, 2012 11:08 pm | |
| RESPECT Terror atata am de zis,si cand vine vorba de Dark v-as ruga frumos sa il nickneima-ti LABARUL! |
|
Rocket Kings

Posts: 28 Join date: 2011-07-17 Age: 16 Location: Ploiesti
 | Subject: Re: Urmatorul Turneu ! Mon Feb 27, 2012 7:11 pm | |
| Mda....ai mare dreptate si nu zic doar asa,ca sa ma aflu in treaba,fiindca dragon mi-a si spus,ca el vroia "sa joace cu terror si ceilalti"(pe scurt nu eram bine primit...m-a si intrebat,de ce am intrat in turneu)si cu tine am observat,ca avea o mare obsesie,sa joace,totusi a fost un mare....si ma bucur,ca i-ai dat o lectie de FOCS.Dragon nu a fost niciodata unul din cei mai buni,ci a fost ajutat de ionut si altii,ca sa ajunga la nivelul respectiv,doar ca smecheriile lui de "baiat mare" l-au caracterizat mereu....Scuze pentru raspunsul tarziu,dar nu am vazut,sa ma fii bagat cineva in seama....eu am fost de parere de la inceput,ca turneul trebuia tinut aici si sper,sa fie "reinviat" forumul,ca sa putem avea din nou jocuri corecte si frumoase... |
|